Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

КОЗИРОГ 23 Декември - 20 Януари


Месечен хороскоп

Вашата последователност ще ви спасява от трудности. Тя ще ви помогне да преодолеете интригите, които ще ви спретнат хо­ра от професионалното ви обкръжение и да запа­зите връзката си с хора, които никога не биха ви мамили. При повечето от обвързаните ще има хармония в личния им живот. За родените през януари се очаква развитие на дълго­годишната им връзка, ако не са официално обвързани. Една из­невяра ще ви причини разочарование и болка. Имате планове във връзка с ново запознанство. От дълго време го желаете, но опи­тите ви досега са били все неуспешни. Е, това е времето, през което ще го постигнете. Сега субектът е свободен и не изпускай­те късмета си. Не се разсейвайте в деловите си ангажименти, не ги поверявайте в ръцете на други хора.

След зимния период ще имате много интересни и полезни срещи, свързани с деловата ви дейност. Ще се измъкнете от неприятности, но трябва да сте мно­го внимателни. Неочаквано ще се свържете с човек, който ще пристигне отдалече, специално да търси дело­ви контакти и партньори. Това е шанс за вас. Обърнете му внима­ние, но не бива да му се доверявате сляпо и да давате пари на куп. Близки хора, които са на път, може да ви създадат проблеми. Близък човек, който не е от вашата къща, може да ви изправи пред сериозен здравословен проблем и пред по-големи неприя­тности. Добре е през по-голямата част от времето си да бъдете сред приятели и колеги, които са положително настроени към вас. Това ще ви помогне с малко усилия успешно ще преодолеете неочаквани трудности. Родените под знака на Козирога не бива да се отнасят с безразличие към проблемите на близки и колеги, дори това да са подчинените им. Около средата на годината е възможно да се наложи да се срещнете с човек, който в последно време ви мами. Подгответе се добре за срещата. Тя няма да бъде приятна, но ако не я направите, има опасност той да ви постави в тежка ситуация.

Ще ви зарадват с успехите си деца и ваши кръвни роднини. Роде­ните през декември внимателно да харчат парите си. Да бъдат и много внимателни с Телец, ако не сте нащрек с него, може да се окажете въвлечени в приключение, което няма да е по вкуса ви. Светла жена ще ви даде важна информация, отнесете се доста­тъчно сериозно към това, което ще чуете. Дори и да не можете да оцените чутото веднага, то ще ви е изключително полезно в близ­ко време. Бъдете внимателни, защото отново е възможно да вне­сете объркване в отношенията си с приятели и колеги или просто да се отдалечите от тях. Това няма да е полезно за вас. В началото на периода ще ви се наложи да обмислите едно съдружие, което ви притеснява. Огледайте детайлите. Ще получите покана за събира­не с колеги и близки, които са дошли от път. Ще бъде много прия­тно за вас.

С настъпването на есента на преден план отново излизат въпросите на кари­ерата (по принцип, приоритета едва ли някога се е променял). Началникът със сигурност ще изисква от вас максимална активност, но с вашата работоспособност това не е проблем. Бъдете внимателни, сега бизнес парт­ньорите ви могат с нещо да ви подведат. Като цяло, портфейлът ви ще има еднак­во тегло, след всички операции „събиране-изваждане“.

И така, през втората половина на годината във финансов план ще пожънете дос­та успехи, а в каква валута – това е вто­ростепенен въпрос. Средствата, на които сте разчитали, ще получите, но едва ли повече от това. Неотложни разходи ще бъдат свързани с домакински въпроси. Също, със сигурност някой ще поиска да му заемете пари. Финансовите въпроси се подреждат доста добре, но не забравяйте навреме да погасявате заемите и дълговете си.

Вие сте пълни със сили, но ако реши­те да укрепите организма си, това няма да бъде излишно. От новите и неизпитани биодобавки засега трябва да се отка­жете. Програмите за лечение на черния дроб, както и програми за козметични подо­брения на кожата, ще бъдат ефективни. Сега е идеалното време за започване на фитнес, за оздравителни и козметични програми, в това число и водни.

За съдовата система ще бъде полезен коняк в умерено количество. Ако сте имали проблеми с черния дроб и стомашно-чревния тракт, то сега не е време да ги проверявате на трайност, на­пълно вероятни са усложнения. Старайте се да се храните редовно и рационално.