Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

РИБИ 20 Февруари - 20 Март


Месечен хороскоп

Интуицията ви е много силна и трябва да се вслушвате в нея. Трябва да уловите шансовете, да ги задържите и да ги използвате рационално. Това ще стане, ако не допускате гафове в дребните неща. Битови проблееш ще ви накарат да приключите отдавна планиран дребен ремонт в дома ви. Родените през февруари могат да започнат нова дейност, поне ще имат големи възможности за то­ва, и то на място, което им харесва и за което са се борили дълго време. Началото на пролетта ще ви пробуди и може да имате сре­щи с голямо значение за вас, а след март месец – среща, която няма да ви е много приятна. Едната ще ви отвори ши­роко вратите на успехите и за нов бизнес, а другата ще ви накара да се огледате около себе си.

Това е периодът, кои­то може да донесе на Рибите нови финансови постъпления. Родените през март ще имат сериозни делови проблеми, с които ще трябва да се справят бързо. Възможно е да се наложи дори да напуснете или смените работата си. Родените през февруари вероятно ще съжаляват за едно изгубено приятелство. Налага се през първите три месеца на годината да прави те всичко с удвоено внимание. Рибите ще имат помощта на високопоставена личност, най-вероятно жена. Внимателно решавайте въпросите, свързани с бизнес в чужбина. Не влагайте под никакъв предлог пари в дейности, които са далече от вашата професионална област или познания. По-добре е да бъдете на втора линия, но без да пръскате пари. Ще имате възможност да направите интересни пътувания. Преценете ги и започнете с това, което ще ви е най-полезно. Жена ще се опита да ви създава пречки. Ще се справите, ако навреме разгадаете истинските и намерения.

Ще се наложи да обърнете внимание на здравето на близки хора. Родените през февруари ще могат да се измъкват бързо и сполучливо от здравословни проблеми. Ще се наложи да отделите повече средства и време и за близък човек. Пазете се от алкохол, родени през януари. Приятни известия от или за деца. Тези, които се борят за по-висока заплата, ще я имат, не трябва да постъпват много внимателно и без да настъпват другите си колеги. След лятото ще се проведат серия от сериозни бизнес разговори, които ще се отразят добре на деловата ви дейност. През този период ще решите и важен фамилен проблем. Ако продължи те образованието си, в бъдеще ще имате изключителни служебни перспективи. Родените през февруари могат да имат проблеми с Близнаци, но вярвам, че ще се справил добре. Родените през периода 1-10 март ще се огорчат а приятели и началник, които говорят едно, а вършат друго Не влизайте в разпри. Не искайте обяснения дори от приятелите си. Много добре преценете поведението си към тя: след това, което сте разбрали. Много от вас ще получат радост от деца.

Постарайте се бъдете по прибрани и да не се разпилявате по много и дреб­ни неща наведнъж. По-добре се зае­мете с едно, но фундаментално нещо и го направете така, че всички да се убедят във вашата продуктивност. Реални постижения и събития в де­ловите въпроси сега не си струва да чакате. По-скоро първата половина на есента е подготвителен етап, един трамплин за бъдещи успехи. По всяка вероятност ще ви се на­ложи да променяте или най-малко да ограничавате личните си планове и интереси, заради служебните дела. Това, разбира се, може да доведе до емоционален срив от ваша страна.

Сега е времето да се погри­жите и да вземете превантивни мер­ки, особено ако знаете къде трябва да се „закърпи“ организма ви. Укрепвайте имунната система и не се увличайте в козметични процедури. За поддържа­не на емоционално равновесие добри ще бъдат йога-практиките, както и фи­зическа активност, спорта. Уязвима зона – това са бъбреците и репродуктивната система като цяло.