Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

RSS

Новини

 • Доку Умаров е наредил взривът на московското летище

  2011-02-09 13:12
  Един от лидерите на чеченските сепаратисти, главата на самовровъзгласилия се Кавказки емират  - Доку Умаров, заяви, че взривът на московското летище Домодедово на 24 януари е извършен от негови съратници и по негово нареждане. Умаров заявява това във видеообръщение, качено на сайта KavkazCenter.com, който редовно публикува аудио- и видеозаписи на полеви командири.
 • Британски учени откриха нова ваксина

  2011-02-08 12:35
  Британски учени от Оксфордския университет откриха универсална ваксина против грип, информира британският в. „Дейли Телеграф". В продължение на много години учени от цял свят се опитват да открият „светия Граал" на ваксините, който да подхожда за всички щамове на сезонния вирус.
 • За парите на данъкоплатците

  2011-02-08 12:33
  Правителствените резиденции и станции са празни, но продължават да харчат милиони от парите на данъкоплатците. Това става ясно от справка на Министерския съвет, получена по Закона за достъп до информация от “24 часа“. Разходите на трите действащи резиденции, 2 ловни стопанства и 2 почивни станции за миналата година са 9 641 827 лв. Тъй като приходите им са само 5 358 495 лв., разликата от над 4 млн. лв. е платена от държавния бюджет.
 • Само наслада ли е шоколадът?

  2011-02-08 12:31
  Шоколадът е по-полезен от плодовете. Това показват резултатите от американско изследване, съобщи  Daily express. Шоколадът е най-новата "суперхрана". Благодарение на проучването на специалистите от центъра "Хърши" в САЩ любителите на шоколада вече няма да изпитват угризение, когато хапват повече.
 • Без парно в центъра на София

  2011-02-08 12:29
  Поради авария на главен магистрален топлопровод до Централна гара топлоподаването е прекъснато в централната част на София. Това съобщиха от "Топлофикация София ЕАД.
 • Слаби земетресения в района на Петрич

  2011-02-08 12:27
  За последните 24 часа в района на Петрич е имало 20 микроземетресения и 3 слаби земетресения с магнитуд над 3 по скалата на Рихтер, съобщиха за Dnes.bg от Националния Сеизмологичен център при ГФИ-БАН.
 • Хлябът от нискокачествена пшеница, пилето се инжектира

  2011-02-08 12:25
  Това заяви земеделският министър Мирослав Найденов пред bTV и покани хлебопроизводителите на диалог другата седмица.  Използва се нискокачествена пшеница, в която, за да бъде подобрена, се добавят оцветители, сол, стабилизатори и т.н. Хлябът трябва да присъства на нашата трапеза – истинският, насъщен хляб, без добавки, подобрители и соли. Всеки може да поръча изследване и всеки може да намери начин да го интерпретира.
 • Отмениха домашния арест на Алексей Петров

  2011-02-07 15:34
  Състав на Софийски градски съд измени мярката за неотклонение домашен арест на Алексей Петров и му наложи подписка. Обвиненият за лидер на "Октопода" обжалва домашния си арест когато бе освободен от ареста след 8-месечно задържане. Магистратите решиха, че няма опасност той да се укрие или да извърши ново престъпление.
 • Въведоха в изкуствена кома Роберт Кубица

  2011-02-07 15:32
  Пилотът на "Лотус Рено" Роберт Кубица е приведен в изкуствена кома чрез която лекарите целят по-бързото му възстановяване след сериозните нараняваня от вчерашната тежка катастрофа в рали "Ронде ди Андора". Полякът се блъсна с висока скорост в стена, а след това удари мантинела, която проби автомобила му и влезе в купето.
 • Промени от финансовата криза

  2011-02-04 13:50
  Минали са три години и половина, откакто финансовата криза започна, и малко повече от две години от нейния най-лош момент. Боб Даймънд, главният изпълнителен директор на Barclays, благодари от името на финансовия сектор в Давос на правителствата за спасяването. Сега вече преобладава предпазливият оптимизъм. Според Международния валутен фонд световната икономика е нараснала с 5% през 2010 по паритет на покупателната способност (ППС) и с 3,9 на сто по пазарни валутни курсове.
 • На кого помага кафето?

  2011-02-03 12:38
  Учените от университета в Бристол доказали, че кафето повишава производителността на женския труд в стресови ситуации, съобщава Telegraph. При мъжете обаче има обратен ефект. Те стават по-малко уверени и имат нужда от повече време за изпълнение на задълженията си. Задачата на учените, била да определят как точно влияе кафето на хора, които вече се намират в стресова ситуация.
 • Цените на петрола се покачват

  2011-02-03 12:29
  Цените на петрола се покачват за втори пореден ден, след като в Египет се ожесточиха протестите и взеха поредните си жертви, което отново засили тревогите за нарушаване на доставките на петрол в световен мащаб. През Суецкия канал в Египет се пренася около 2,5% от световното производство на суров петрол, което идва предимно от Близкия изток.
Страници: назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 14 напред »