Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

RSS

Новини

 • Полицейска акция „Играчите” в Стара Загора и Сливен

  2011-02-03 12:23
  „Операцията е за документиране на престъпна дейност на фирми и лица, които се занимават с източването на ДДС и злоупотреби за бюджета за около два милиона лева”, обясни вътрешният министър Цветан Цветанов пред „Фокус”. Информацията за съответната престъпна дейност е от 2008 година. Дружеството и лицата се занимават с изкупуване на зърно основно от реални земеделски кооперации и производители. „В доставките фигурират и фирми от рисковия контингент, които попадат в схеми за източване на ДДС.
 • Новата година по източния календар

  2011-02-03 12:16
  В 4,32 ч. българско време, с второто новолуние за годината, настъпи Новата година по източния календар. Сега е владението на Белия Заек. Годината на Белия (метален) Заек обещава да донесе жадуваното спокойствие. Акцентът през тази година ще бъде върху хармонията. Годината вещае успехи и на дипломатичния фронт, ще даде разбирането, че е по-добре да се уважаваме взаимно и да забравим и простим старите обиди. Хората, родени в Година на Заека, както и тези под знака на Овца (Коза) и Свиня, ще получават подкрепа.
 • Лизинговите коли в схеми за измама

  2011-02-02 12:56
  Половината от лизинговите коли в България не се крадат наистина, каза председателят на Надзорния съвет на „Еврохолд“ Асен Христов. Същото заяви и изпълнителният директор на „БулИнс“ Стоян Проданов. Официална статистика няма, но по наблюдения около половината от измамите са свързани с лизингови автомобили.
 • ГЕРБ подари iPad на министрите си

  2011-02-02 12:54
  ГЕРБ обзаведе с по един iPad министрите на редовното заседание на правителството. Идеята била с модерната техника да се улесни работата им. Таблетите на Apple са купени с пари от държавната субсидия за партия ГЕРБ, призна земеделският министър Мирослав Найденов.
 • Вече десетки хиляди българи се преброиха онлайн

  2011-02-01 14:51
  По последни данни 25 000 българи успешно са се преброили онлайн. Те са и първите преброени граждани на ЕС, обяви на пресконференция председателят на Националния статистически институт Мариана Коцева. По думите й само за първите 45 минути след полунощ 1500 души са се регистрирали, а към 6 часа сутринта над 4000 са били успешно преброени. Към 10 ч. са били преброени 10 000 българи.
 • Кибератаки причиняват глобален хаос

  2011-02-01 14:00
  Поредица от кибер нападения могат да "причинят шок, съпоставим с световна финансова криза", твърди доклад . Координирани едновременни атаки над важни компютри могат да причинят "перфектна буря" с глобален ефект, сочи проучването. Специалистите успокояват, че има много малко такива събития, които да доведат до истинска катастрофа.
 • Започнаха снимките на новите епизоди на „Стъклен дом”

  2011-02-01 13:42
  Започнаха снимките на новите епизоди на най-успешния български сериал „Стъклен дом". Ексклузивно за зрителите на bTV режисьорът и изпълнителен продуцент на продукцията Димитър Гочев разкри, че Боряна Касабова, която мистериозно изчезна в последния епизод за 2010 г., ще се завърне по най-неочаквания и драматичен начин. Яна Маринова и Стефка Янорова бяха първите, които отново усетиха тръпката да се превъплътят в своите персонажи.
 • Глоба от 820 000 евро за пиратски филми

  2011-01-30 16:02
  Двама администратори на нелегален DC хъб ще трябва да платят глоба от над 820 хиляди евро, реши съд във Финландия. Собственикът на DC хъба получи също и присъда от четири месеца затвор, а другият участник в пиратската мрежа бе наказан с три месеца лишаване от свобода.
 • Facebook пуска и глас

  2011-01-30 15:52
  В някои сайтове в Интернет се появи скрийншот, който показва, че Facebook се готви и за гласова комуникация. На изображение заедно с обичайните бутони за чат и съобщения се вижда и линк за гласова връзка. Новият eлемент е забелязан за малко от някои потребители на социалната мрежа, след което изчезнал.
 • Ким Кардашиян - Циците ми са истински

  2011-01-29 15:15
  С последната си изява в популярно телевизионно шоу Ким пак напомни за себе си. Кардашиян заяви, че циците й са „истински и прекрасни". Риалити звездата гостува в шоуто заедно с по-голямата си сестра Кортни и заяви: „Има много слухове за пластични операции и ще бъда напълно честна като ви кажа, че всички говореха за моите гърди, че са изкуствени".
 • Бивш пловдивски общинар влезе в книгата на ”Гинес”

  2011-01-27 14:23
  Българин спечели място в Топ 10 на рекордите на "Гинес"в раздела свързан с компютърните игри.  Първият обществен служител, уволнен заради компютърна игра, е българинът Димитър Керин, съобщи издателството на "Книгата на рекордите Гинес".
 • Ирена Кръстева продава мезонета на Христолов

  2011-01-27 14:19
  Мезонетът на Димитър Христолов до новотел "Пловдив" е обявен за публична продан от частен съдебен изпълнител . Началната цена на апартамента е 169 920 лева. Тази продан е втора. Взискател по изпълнителното дело е Ирена Кръстева чрез "Компакт-меридиан" ЕООД, а собственик на жилището е "Валео-Димитър Христолов" ЕТ. Ирена Кръстева спечели окончателно съдебните искове срещу Христолов миналата година.
Страници: назад 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 напред »