Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Перфектният чифт дънки

Само за жени

Перфектният чифт дънки може да те направи да изглеждаш по-слаб и да превърне дефекта в ефект. За съжаление, намирането на такива дънки понякога може да се окаже доста трудна задача.Използвай тези съвети, за да намериш бързо и лесно дънките, които ще направят тялото ти перфектно.

 

ИНСТРУКЦИИ:

  1. Накарай някой приятел да дойде с теб. Обикалянето по магазините в търсене на дънки,с които изглеждаш идеално може да е трудно, ак  не си с приятел,  който ще ти даде честен съвет и ще каже как изглеждаш отстрани.
  2. Вземи няколко различни номера, марки и модели дънки в пробната. Разликата между размерите и моделите, или дори разликата между два чифта едни и същи дънки, може да се окаже от значение дали ще намериш дънки, които те правят да изглеждаш по-слаб, или не.
  3. Не купувай дънки, които са прекалено опънати по тялото. Идеята е да прикриеш някой недостатък, а не да наблягаш на него, или сам да си създаваш такъв.
  4. Същото се отнася и за прекалено широките дънки. Ако искаш дънки, които прикриват някое и друго излишно килограмче, трябва да избереш такива, които правят тялото ти добре оформено.
  5. Избери тъмен цвят дънки, ако искаш да изглеждаш стройна и слаба.
  6. Джобовете трябва да са разположени точно отзад; а не на бедрата, защото джобовете ще направят бедрата ти да излеждат по-големи.
  7. Избери дънки от материя, в която има еластан; само се увери, че не са прекалено опънати по тялото и стегнати. По този начин ще изглеждаш по-слаба, без опъване по тялото, което акцентира на недостатъците ти.
Добави в Svejo
| | | Още